T’acompanyem en el teu procés de coneixement i creixement personal

S’inicia el procés amb el coneixement mutu del perquè estem aquí i de quin és l’objectiu que volem aconseguir. És important en aquest punt que la persona que realitzarà el procés comparteixi plenament l’objectiu que té per endavant.

Sovint el què volem no és la primera cosa que ens diem que volem, ni la segona, ni la tercera… només després de treballar més enllà, de sortir dels clixés de la raó i la sempre justificadora lògica, i sovint acompanyats de la música, podem arribar a saber què és el que en realitat estem cercant quan demanem ajut a un professional.

Després d’aquesta primera fase d’observació, escolta i indagació, sovint es defineix o redefineix de forma conjunta l’objectiu pel qual farem el procés. I si s’escau, es fa un replantejament d’intervenció acordat i adequat als nous inputs: sessions del procés, durada, objectius de cada sessió, si és necessària la implicació d’altres persones en el procés, quin tipus de sessions es realitzaran (coaching, coaching musical, facilitació de conflictes…).

I ens posem mans a l’obra: treballem allò que ens dificulta avançar en la direcció desitjada, en la presa de consciència de com ens estem comportant que va en contra del que volem aconseguir, en distingir allò que depèn de nosaltres d’allò que va més enllà de nosaltres mateixos… I amb la utilització de les diferents eines, anem desxifrant com aconseguir el canvi desitjat.

Tot i que recomanem un mínim de sessions presencials, obrim sempre l’opció a realitzar sessions amb tecnologies d’imatge i veu (Zoom, Meet, Skype, Facetime, trucada només de veu…) que sovint són una bona alternativa per avançar a través d’unes agendes sovint massa atapeïdes.