Ressonant et brinda l’oprtunitat que et converteixis en el protagonista de la teva vida, que la vida dansi amb tu i no que tu dansis com ella vol.

Tu decideixis si vols gaudir el dia a dia amb illusió, viure cada minut i cada hora o transformar les crisis en oportunitats de millora. Podem ajudar-te a que et respectis i facis que el teu entorn et respecti, puguis expresar amb assertivitat el què necessites de forma que els altres t’entenguin, milloris la comprensió dels altres, milloris l’autoestima…

Processos d’acompanyament individuals per a particulars:
Fem una primera fase de contextualització per a emmarcar l’objectiu que persegueix l’acompanyament.
Sovint el què volem no és la primera cosa que ens diem que volem, ni la segona, ni la tercera… només després de treballar més enllà, de sortir dels clixés de la raó i la sempre justificadora lògica, i sovint acompanyats de la música, podem arribar a saber què és el que en realitat estem cercant quan demanem ajut a un professional.
Després d’aquest primera fase d’observació, escolta i indagació, sovint es defineix o redefineix de forma conjunta l’objectiu pel qual farem el procés.
Un cop sabem cap on volem avançar, treballem d’allò que dificulta avançar en la direcció desitjada.
Treballem la presa de consciència de com ens estem comportant nosaltres en relació allò que volem canviar.
Som conscients d’allò que podem canviar i d’allò que ens afecta i que va més enllà de nosaltres mateixos.
I ja estem preparats per la transformació.

Aquestes sessions es poden realitzar presencialment o amb tecnologies d’imatge i veu. Sovint faciliten el seguiment i la diligència a l’hora de centrar-nos amb el tema que ens ocupa i pel qual hem anat a veure un profesional.  Això no treu que sempre recomanem una primera sessió presencial per a conèixer-nos.

Sessions de connexió amb tu mateix a través de la música 
Són sessions amb petit grup de 6-8 persones que realitzem de forma puntual amb la col·laboració d’una altra profesional músico-terapeuta.
Enduts per la música, tenen per objectiu predisposar-nos a connectar amb el que sentim tot fugint de la justificadora raó.
Són sessions on treballem eines que ens poden acompanyar després a casa per aprendre a connectar més amb els nostres sentiments i són ideals per intercalar amb un procés individual d’acompanyament tot i que també poden fer-se de forma aillada per conectar amb el nostre hemisferi dret.